6 Kasım 2012 Salı

Zayıflama Hapları: En sağlıklı 4 zayıflama hapı

Zayıflama Hapları: En sağlıklı 4 zayıflama hapı


Zayıflama hapları dünyanın her yerindeki birçok kadın tarafından zayıflamak ve incelmek için kullanılıyor. Ancak bütün zayıflama hapları birbirine benzemiyor ve her zayıflama hapının birbirinden farklı kilo verdirme etkileri var. Bazı zayıflama hapları diğerlerinden daha etkili iken bazıları da diğerlerinden daha güvenli olarak nitelendiriliyor. Kısaca 3 kategoriye ayırabiliriz zayıflama haplarını ..

  • Kalori yakmanızı sağlayan zayıflama hapları
  • Metabolizmanızı hızlandıran zayıflama hapları
  • İştahınızı kesen zayıflama hapları
Etkili zayıflama hapı demek size en çok kilo verdiren zayıflama hapı değil, sizin için en sağlıklı olan zayıflam hapı demektir.
Diyet haplarının etkileri kişiden kişiye değişir ve bir kişi için çok etkili olan bir hap başka bir kişide aynı etkiyi göstermeyebilir. Ancak iyi haber piyasada birçok zayıflama hapı var ve seçenekleriniz oldukça çok bu yüzden her kadın kendine uygun bir diyet hapını zorlanmadan bulabilir. Sizin için en iyi ve en sağlıklı 4 zayıflama hapını araştırdık.

1. Acai Berry Meyvesi

Bu zayıflama hapı hem sizin ekstra yağlarınızı yakarak hoşlanmadığınız göbeğinizi eritmenizi sağlar hem de Acai Berry meyvesinin sağlığınıza olan faydalarından yararlanmanızı sağlar. Genel olarak Acai Berry özünün kullanıldığı zayıflama haplarının içinde Acai Berry meyvesi, yeşil çay özütü, kafein, chromium ve L-theanine bulunur. Bütün bu maddeler oldukça sağlıklıdır ve kesinlikle sentetik değildir. Bu sayede Acai Berry kadınların kullanabileceği en sağlıklı zayıflama haplarından bir tanesidir.



Yeşil çay özü ve kafein metabolizma hızınızı arttırarak daha fazla kalori yakmanızı sağlarken L-theanine de sizin stres seviyenizin düşmesini sağlar. Acai Berry meyvesi size sadece kilo verdirmekle kalmaz aynı zamanda detoks etkisi ile vücudunuzdaki oksidanlardan da kurtulmanızı sağlar.
Bu diyet hapı kahvaltı ve öğle yemeğinden 20 dakika önce alınmalıdır. Acai Berry aynı zamanda iştahın bastırılmasına da yardımcı olur. Bu diyet hapından maksimum faydayı elde etmek için uygun egzersiz ve uygun bir beslenme programını takip etmelisiniz.

2. African Mango Plus

African Mango kadınlar için en etkili zayıflama haplarından biridir. Bu meyve sadece Kamerun’daki köylerde yetişmektedir ve içerdiği C vitamini ile ünlüdür. Bu meyvenin özütü kilo vermeyi hızlandırdığı için yıllardır kullanılmaktadır.



African Mango Plus kullanan kişiler bel bölgesindeki, bacak bölgesindeki yağlardan hızla kurtulduklarını belirtmişlerdir. Ancak bütün zayıflama hapları gibi bu hapın da uygun bir egzersiz ve beslenme düzeni ile birlikte kullanılması gerekmektedir. Siz beslenmenize dikkat etmediğiniz, egzersiz yapmadığınız sürece istediğiniz zayıflama hapını istediğiniz kadar kullanın göbeğinizi eritmeniz malesef mümkün değil.

3. Caralluma Actives

Bu birçok Hollywood yıldızı tarafından ve birçok ünlü kişi tarafından sıkça kullanılan bir zayıflama ilacıdır. Bu ilaç Caralluma Fimbriata bitkisinden elde edilir ve Hint köylüleri tarafından kıtlık zamanlarında açlıklarını bastırmak için yıllardır kullanılmaktadır.
Caralluma bitkisi sadece iştah bastırmakla kalmaz ayrıca içinde birçok vücut için yararlı maddeyi de barındırır. Bu diyet hapının içindeki etken maddeler anti-oksidan ve enerji verici olarak da görev yapar ayrıca bu bitki metabolizmanızın hızlanmasına ve doğal olarak daha fazla kalori yakmanıza sebep olur.

4. Goji Berry

Goji Berry üzüme benzeyen ancak kırmızı renkte bir meyvedir. En etkili doğal zayıflama haplarından biri olarak kabul edilmektedir. Tibetliler yıllardan beri Goji Berry’i bağışıklık sistemlerini güçlendirmek ve enerji seviyelerini yükseltmek için kullanmaktadırlar. Son zamanlarda Goji Berry bitkisinin kilo verdirici, yağ yakıcı etkilerinin de ortaya çıkmasıyla beraber tüm dünyadaki en fazla kullanılan zayıflama ilaçları arasında girmiştir. Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder