14 Aralık 2012 Cuma

Zayıflama Çayı Tarifi

Balık etli kadınların popüler olduğu zamanların tarihin tozlu sayfalarında yerini aldığından beri kadınlar fazla kilolarıyla savaşıyor. Fazla kilolardan kurtulmak için ya uzun süreli diyetler uyguluyoruz yada kısa süreli ani diyetlerle hızlı kilo verip ideal kilomuzu muhafaza etmeye çalışıyoruz. Uzun yıllardır yediğimiz yiyeceklerin kalorisini hesaplamaya çalışmaktan aslında yağlarımızdan hızlıca kurtulabileceğimiz diğer yöntemleri fark etmiyoruz bile. Zayıflama çayını düzenli olarak içerek hiçbir çaba göstermeden kolayca kalori yakmamız mümkün. Tarifini vereceğimiz zayıflama çayı sayesinde vücudunuzda biriken yağlar zamanla eriyecek ve siz fazla kilolarınızdan rahat bir şekilde kurtulacaksınız.

Zayıflama çayı malzemeleri 1 yemek kaşığı yeşil çay 1 yemek kaşığı mate yaprağı ½ yemek kaşığı ısırgan yaprağı ½ yemek kaşığı kekik
Zayıflama çayı yapılışı

Öncelikle 5 bardak suyu kaynatın. Ardından zayıflama çayı malzemelerini kaynattığınız suya ekleyin ve 10 dakika bekletin. Elde ettiğiniz zayıflama çayından hergün 3 ila 4 bardak kadar içebilirsiniz.

Eğer vücudunuz su topluyorsa, bu suyu vücuttan atabilmek için zayıflama çayı malzemelerinin arasına rezene, kiraz sapı veya mısır püskülü de katabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder